Lid.Atletiekunie
Volg ons op Facook
 

Semslinieloop te Annerveenschekanaal

Semslinieloop/

Op 08 april 2017 zal de zesde editie plaats vinden van de Semslinieloop

Een gezellige prestatieloop voor zowel hardlopers als wandelaars.De hardlopers leggen een parcours af van 8,8 km. en deze loop is tevens onderdeel van het loopcircuit Rabocup Assen en Noord Drenthe.

De wandelaars zullen over een mooie nieuwe route gaan door het Veenkoloniale landschap

Voor de kinderen is er de Lutje Turfje loop. Deze loop is opgenomen in het jeugdkampioenschap van de gemeente Aa en Hunze.

Parcour:

Start en finish bij MFC de Badde, Greveling 137, Annerveenschekanaal

Wandelaars:volgen een mooie route van ongeveer 12,5 km in het prachtige gebied rond de Semslinie.

Lutje Turfje loop over 1,2 km gaat naar de kerk, over het bruggetje naar de Polderweg en terug over het pad tegenover het voetbalveld naar het MFC

Hardlopersleggen een afwisselend parcours af van 8,8 km. Dit parcours gaat over asfalt,gras- en zandpaden door en rond Annerveenschekanaal aan weerzijden van de grens tussen Drenthe en Groningen: de Semslinie.

Starttijden:

Wandelaars mogen starten vanaf 12.30 uur tot 13.00 uur.

Lutje Turfje Loop: 13.30 uur.

Hardlopers: 14.15 uur.

Parkeren:

Er is volop parkeergelegenheid aan de Polderweg op enkele honderden meters van start/finish. Dit wordt met borden aangegeven.

Inschrijving:

Voor inschrijven kunt u hier klikken: Inschrijven.nl Lutje Turfje Loop:voor kinderen in de basisschoolleeftijd is de inschrijving gratis.Voor de overige afstanden zijn de kosten 7 euro bij voorinschrijving. Inschrijven op de dag zelf kost 8.50 euro. Op de dag zelf kunnen de kinderen zich van 12.00 tot 13.00 uur inschrijven en de hardlopers tot 13.45 uur.

Wandelaars:

Op de dag zelf kan er worden ingeschreven in het MFC de Badde vanaf 12.00 uur. Wandelaars tot vlak voor hun vertrek.

Verzorging:

Voor de wandelaars is er halverwege een verzorgingspost.Voor de hardlopers zijn er onderweg twee verzorgingsposten met water en sportdrank. Er kan gebruik worden gemaakt van de kleed-en doucheruimtes en sportmassage in het MFC. Ook is de EHBO afd.Zuidlaren weer aanwezig.

Tijdwaarneming:

Voor de hardlopers wordt er gebruik gemaakt van tijdwaarneming middels een chip

Prijzen

Elke gefinishte deelnemer krijgt een mooie herinneringsmedaille en soep met een broodje. Voor de hardlopers stelt Valkema Sport Running Center Veendam waardebonnen beschikbaar die onder het motto "Meedoen is belangrijker dan winnen" worden verloot onder de gefiniste startnummers. Daarnaast zijn er Rabocup geldprijzen te verdienen voor de snelste dames en heren. Zie voor meer informatie:www.baddedravers.nl Ook onder de wandelaars zullen wederom mooie prijzen worden verloot.

< Terug naar het programma